duminică, 19 octombrie 2008

Andrei, articol in "PHOTO magazine"



Numărul din luna octombrie al celei mai importante reviste fotografice din ţară găzduieşte, la rubrica "Portofoliu", prezentarea proiectului foto "R500", realizat de membrul fotoclubului nostru, Andrei. Puteţi afla mai multe şi descărca întregul proiect, aici.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Felicitari, Andrei! R500 e un proiect grozav, in primul rand ca idee, si, in al doilea rand ca realizare. R500 este un adevarat volum poetic. Inca o data felicitari!

Andrei spunea...

Multumesc nespus, Claudiu! Cuvintele tale prea frumoase ma bucura foarte mult. :)
Andrei

Anonim spunea...

Revista PHOTO e pentru mine o desaga cu minuni. Ultimul numar mi-a daruit deopotriva farmecul Luminii si al Cuvantului. E grozav sa poti descrie atat de frumos magia artei pe care o ajuti sa se nasca cu fiecare fotografie facuta. Astazi e o zi mare: am descoperit un om ale carui imagini imi gadila sufletul (si unde pui, ca am facut aceeasi faculate :)). Folosind internetul am aflat si alte minuni incantatoare! Va multumesc!

Esthera

Andrei spunea...

Onoarea este in totalitate a mea. Nu pot sa fiu decat fericit sa am astfel de musafiri. In ceea ce priveste meritele mele propriu-zise, chiar citeam deunazi niste vorbe de-ale lui Nichita Stanescu: "Poetul [Artistul] este aidoma unei moaşe de ţară care ajută femeia pe câmp să nască. Dar a confunda moaşa cu miracolul naşterii ar fi un cântec al surzilor. " Onoarea, repet asadar :), e de partea mea.

Sincere multumiri,
Andrei